Форум Днепра (Днепропетровска) Форум Днепра (Днепропетровска)
Консультация Целителя
Городской форум Днепра, Услуги Днепра, вопросы и ответы (Консультации) в Днепре, общение Днепр, Клубы Днепра, Эзотерика в Днепропетровске, Гадалки Днепропетровска, Целители Днепра, Ясновидящие и Маги в Днепропетровске, Медицина Днепра, Родительский Форум
 Помощь      Поиск      Пользователи      BanList


 Страниц (1): [1] 

> Без описания
acontinent
Отправлено: 16 Апреля, 2024 - 10:07:25
Post Id



Пользователь
Full Member





Сообщений всего: 230
Дата рег-ции: Нояб. 2022  





ТОВ "РГС Україна" є кваліфікованою компанією, яка спеціалізується на відновленні будівельно-дорожньої техніки, сільськогосподарської техніки та їх гідравлічних систем. Вони проводять всі види ремонту - капітальний, частковий, ремонт окремих вузлів або агрегатів, гідравлічних систем, електрики, а також надають сервісне обслуговування. Компанія також спеціалізується на ремонті екскаваторів, навантажувачів, кранів, комбайнів, тракторів, промислового обладнання та інших видів техніки будь-яких вітчизняних та зарубіжних виробників.

Компанія "РГС Україна" надає персональний підхід до кожного замовника та гарантує якісні послуги за доступними цінами. В їх послуги входять:

1. Ремонт гідравліки: комплексний ремонт гідравлічних систем спецтехніки, у тому числі гідроциліндрів, гідророзподільників, гідротрансформаторів АКПП, гідромоторів-гідронасосів, гідробортів тощо.

2. Ремонт спецтехніки/сільськогосподарської техніки: капітальний, частковий ремонт, діагностика, відновлення до 100% стану (у тому числі пошук запчастин, фарбування тощо).

3. Ремонт гідроциліндрів: відновлення гідроциліндрів будь-якої складності, включаючи великогабаритні та телескопічні варіанти.

4. Ремонт гідророзподільників: відновлення багатосекційних гідророзподільників, включаючи відновлення агрегатів до повної працездатності.

5. Ремонт гідротрансформаторів АКПП: відновлення гідравлічних трансформаторів АКПП спецтехніки та вантажівок.

6. Ремонт ковшів та стріл(для просмотра ссылки Вам необходимо авторизоваться) : комплексне відновлення та ремонт ковшів, стріл, різного навісного обладнання та виготовлення зношених елементів кріплень.

"РГС Україна" має велику ремонтну базу в місті Києві, досвід у складних ремонтах з 2016 року, власний склад запчастин та ремкомплектів, кваліфікованих фахівців-ремонтників з досвідом роботи понад 20 років. Крім того, компанія пропонує гарантію на всі види ремонту та можливість виїзного ремонту на території замовника в Київській області за домовленістю.
 
Страниц (1): [1]
« Форум Флудилка »


Все гости форума могут просматривать этот раздел.
Только зарегистрированные пользователи могут создавать новые темы в этом разделе.
Только зарегистрированные пользователи могут отвечать на сообщения в этом разделе.




Форум Магии и Эзотерики