Форум Днепра (Днепропетровска) » Услуги и Шопинг » Шопинг в Днепре » Потрібно купити ліхтар у нас у Дніпрі

Страниц (1): [1]
 

1. Mihaylo - 23 Февраля, 2023 - 18:05:16 - перейти к сообщению
Підкажіть мені магазин, де купити якісний ліхтарик у нашому місті. Щоб світив яскраво і довго тримав заряд акумулятора. Купили не так давно, а світло у нього жовте, не приємне, ще й сідає швидко. На дачу відвезу його.
2. Susanna - 23 Февраля, 2023 - 18:07:36 - перейти к сообщению
Сейчас фонари на вес золото, быстро разбирают, особенно по хорошим ценам и качественный. Я свой еле успела купить, еще и по скидке попался, вот теперь пользуюсь во время отключения света, да и просто в быту. Смотрите в интернете на сайтах знакомых магазинов.
3. Mihaylo - 23 Февраля, 2023 - 18:09:22 - перейти к сообщению
Та квот і переглядаю, а визначитися, де і який саме замовити, поки що не розумію. Скрізь вони різні, а я шукаю на акумуляторах, та й обов'язково щоб яскравий був. Ви ось свій, де купували, порекомендуйте мені магазин.
4. Susanna - 23 Февраля, 2023 - 18:13:00 - перейти к сообщению
Так я свій купувала в інтернет-магазині "Алло" https://allo.ua/ua/dnipro/fonari/до речі не так давно, якраз днями вже прийшов. Брала з доставкою, хоча магазинів у нас у місті вистачає і ми часто там буваємо. Вибір ліхтарів у них дуже великий, є різноманітні, у тому числі й на акумуторах, собі такою брала. Ціни відмінні, на деякі дешевші не знайдете ціни по місту.
Зараз ліхтарі необхідні, у мене в планах взагалі ще один собі замовити, ось вибираю який саме.
Форум Магии и Эзотерики

Powered by ExBB FM 1.0 Final